skejtanje

im. sr     baviti se vožnjom skateboarda (skejta)


Dokumentarac o prvih 20 godina skejtanja u gradu

Za otprilike mjesec dana, u sklopu “Atlantis summer challengea”, u kinu Central premijerno će se prikazati dokumentarni film “Skate – forever”, za sada jedini skejt film u Hrvatskoj u režiji Dragana Đokića, studenta splitske Akademije, koji opisuje dvadesetogodišnju povijest skejtanja u Splitu

Riječ je o retrospektivi dva desetljeća duge skate povijesti grada, dočarane riječima pionira skejtanja.

To je bila ta prva renesansa splitskog skejtanja, no nažalost ubrzo je počeo rat i sve je na neko vrijeme utihnulo.

www.slobodnadalmacija.hr, 27.07.2008.


Pušić, koji je odrastao u Njemačkoj, ovom je pobjedom na najbolji mogući način obilježio 10. obljetnicu skejtanja.

Još ne mogu vjerovati. Jedino znam da ću, što god u budućnosti budem radio, uvijek naći vremena za skejtanje – pod dojmom je bio Pušić kojeg čak ni viroza nije mogla zaustaviti u pohodu na plasman među 25 najboljih amatera svijeta.

www.vecernji.hr, 21.05.2010.


Surfanje, kajtanje i skejtanje u uvali Školjić

Sportska manifestacija “Catch me if you can!” održat će se od 30. listopada do 3. studenog u uvali Školjić na Kamenjaku. Riječ je o četiri natjecanja u windsurfingu, kiteboardingu i skateboardu.

www.glasistre.hr, 22.10.2013.


U suštini jako volim društvo za skejtanje zato što se onda usudim više, ali često vozim sama jer teško nalazim društvo. Voljela bih skejtati s drugim curama, ali to je skoro nemoguća misija. Sve skupa uspijem dva put godišnje neku curu izvući na skejtanje. Ne znam zašto se cure ne mogu navući na čar skejtanja?!

No, željela bih okupiti žensku skejt bandu u kojom bismo razmjenjivale iskustva, pričale o dijelovima, otkrivale nova mjesta za skejtanje, učile nove trikove i snimale videe!

www.voxfeminae.net, 07.12.2016.